камења

Таг
2Вести

ВО ШПАНИЈА ОТКРИЕН МЕГАЛИТСКИ КОМПЛЕКС СО НАД 500 ИСПРАВЕНИ КАМЕЊА

ВО ХЈУСТОН СЕ ЧУВААТ 382 КИЛОГРАМИ КАМЕЊА ДОНЕСЕНИ ОД МЕСЕЧИНАТА И НЕКОИ СЕГА ПРВПАТ ЌЕ СЕ ИСПИТУВААТ