КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР НА БИТОЛА ЌЕ ГИ СВИРИ НАЈГОЛЕМИТЕ ЕМ-ТИ-ВИ ХИТОВИ НА КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ