кампања

Таг
21Вести

БЕКАМ ДИГИТАЛНО ОСТАРЕ ВО КАМПАЊА ЗА БОРБА ПРОТИВ МАЛАРИЈА

ЦЕЛА БРИТАНИЈА СЕ ОДЗВА НА КАМПАЊАТА НА ФУДБАЛЕРОТ МАРКУС РАШФОРД ДА СЕ ОБЕЗБЕДАТ БЕСПЛАТНИ ОБРОЦИ ЗА ДЕЦАТА ЗА ВРЕМЕ НА РАСПУСТОТ

Д ФЕСТИВАЛ СО ПОДДРШКА ЗА КАМПАЊАТА „ГЛАСНО ПРОТИВ ГЛАСИНИ“

„СКОПСКО“ ИМА НОВА КАМПАЊА СО ЦИТАТ ОД ПЕТРЕ М. АНДРЕЕВСКИ

ФУДБАЛЕРОТ МАРКУС РАШФОРД СЕ ИЗБОРИ 1,3 МИЛИОНИ ДЕЦА ДА ДОБИВААТ БЕСПЛАТЕН ОБРОК И ПРЕКУ ЛЕТО

ЖИВОТНИ ВО АГОНИЈА ВО ФОКУСОТ НА НОВАТА КАМПАЊА ПРОТИВ ПЛАСТИЧЕН ОТПАД ВО ОКЕАНИТЕ

ЅВЕЗДИТЕ НА ПОЗНАТО МЕМЕ СТАНАА ЗАШТИТНО ЛИЦЕ НА КАМПАЊА НА ВИКТОР ОРБАН

КАМПАЊА НА АВТОРИТЕ НА ФИЛМОТ – СО КУПЕНА ТЕГЛА МЕД ИМ ПОМАГАТЕ НА ОСУМТЕ ДЕЦА ОД „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ДА СЕ ШКОЛУВААТ

ВАЖЕН Е ЗАТОА ШТО ГО ОТВОРА СВЕТОТ ПРЕД НАС – ЕНВЕР АХМЕТ ВО КАМПАЊАТА НА „ХАЛКБАНК“, „ВАЖНИ СЕ ЛУЃЕТО“

СЕРЕНА ТОПЛЕС ГО ПЕЕ ХИТОТ „СЕ ДОПИРАМ“ ВО КАМПАЊА ЗА БОРБА ПРОТИВ РАК НА ДОЈКА