Канибал корпс

Таг
2Вести

„КАНИБАЛ КОРПС“ ГО ПРЕВРТЕ МКЦ СО ИСТОРИЈА НА ДЕТ МЕТАЛОТ

АМЕРИКАНСКИТЕ МЕТАЛ ЛЕГЕНДИ „КАНИБАЛ КОРПС“ ВЕЧЕРВА ЗА ПРВПАТ ВО СКОПЈЕ