Карстен Вархолм

Таг
2Вести

КАРСТЕН ВАРХОЛМ ГО ОСВОИ ОЛИМПИСКОТО ЗЛАТО НА 400 МЕТРИ СО ПРЕЧКИ СО ВТОР СВЕТСКИ РЕКОРД ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ

НОРВЕШКИОТ ТРКАЧ ВАРХОЛМ СОБОРИ СВЕТСКИ РЕКОРД ПОСТАВЕН ПРЕД ДА СЕ РОДИ