ПРЕКУ „КАСЕТА“ И МЕТАЛ МУЗИКА САКАМЕ ТИНЕЈЏЕРИТЕ САМИ ДА НИ ДОАЃААТ, ВЕЛИ ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ ЗА НОВАТА ПРЕТСТАВА