катедрала

Таг
4Вести

АНДРЕА БОЧЕЛИ ЌЕ ОДРЖИ ВЕЛИГДЕНСКИ КОНЦЕРТ ВО ПРАЗНАТА КАТЕДРАЛА ДУОМО ВО МИЛАНО

ЛА САГРАДА ФАМИЛИЈА ПО 137 ГОДИНИ ДОБИ ГРАДЕЖНА ДОЗВОЛА, ТРЕБА ДА БИДЕ ГОТОВА ВО 2026

САГРАДА ФАМИЛИЈА 136 ГОДИНИ СЕ ГРАДИ БЕЗ ДОЗВОЛА, ЗА КАЗНА ЌЕ ПЛАТИ 41 МИЛИОН ДОЛАРИ

КЕЛНСКАТА КАТЕДРАЛА ОСВЕТЛЕНА ВО ЧЕСТ НА 100 ГОДИНИ ОД КРАЈОТ НА ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА