Кејт Мари Брнз

Таг
2Вести

ПРОТИВ КОРУПЦИЈА САМИ ЌЕ СЕ БОРИТЕ, НИЕ ЌЕ ВИ ПОМАГАМЕ – АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДОРКА БРНЗ ОДГОВАРА ПРАШАЊА НА ИНСТАГРАМ

УМЕТНОСТ РОДЕНА ОД СОЛИДАРНОСТ – МСУ ГИ ИЗЛОЖИ ДЕЛАТА ПОДАРЕНИ ОД АМЕРИКАНСКИ УМЕТНИЦИ ПО ЗЕМЈОТРЕСОТ