ЏОН ТРАВОЛТА И КЕЛИ ПРЕСТОН СЕ ЗАПОЗНАА НА СНИМАЊЕ НА ФИЛМ И ОСТАНАА ЗАЕДНО 32 ГОДИНИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)