Кен

Таг
2Вести

РАЈАН ГОСЛИНГ ПЕЕШЕ НА ОСКАРИТЕ СО СЛЕШ И 65 ТАНЧАРИ КАКО КЕН

КЕН, НАЈДОБРИОТ ПРИЈАТЕЛ НА БАРБИ, НАПОЛНИ 60 ГОДИНИ, ЛАНИ СЕ ПРОДАЛЕ 76 МИЛИОНИ КУКЛИ