Кендис Бушнел

Таг
2Вести

САМАНТА ЌЕ БИДЕ ИНСПИРАЦИЈА ЗА ДРУГИТЕ ЛИКОВИ ВО НОВАТА СЕРИЈА, ВЕЛИ АВТОРКАТА НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ КЕНДИС БУШНЕЛ

АВТОРКАТА НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ НАЈАВИ НОВ РОМАН ВО ДУХОТ НА ДВИЖЕЊЕТО #METOO