ДО НАС ТРЕБАШЕ ДА СТОИ НАШИОТ БРАТ РОБИН ВИЛИЈАМС, КАЖА ВУПИ ГОЛДБЕРГ НА ДОДЕЛУВАЊЕТО НА НАГРАДИТЕ ЗА ВЛИЈАНИЕ ВО КУЛТУРАТА ВО ВАШИНГТОН