Киа

Таг
4Вести

„КИА ЕВ6“ ИЗБРАНА ЗА ЕВРОПСКИ АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА

„КИА ТЕЛУРАЈД“ ПРОГЛАСЕН ЗА СВЕТСКИ АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА

НОВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ НА „КИА“ МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРА ВО ДРУГО ВОЗИЛО И ИМА ДОМЕТ ОД 20 КМ