кибрит

Таг
2Вести

ФРАНЦУЗИН НАПРАВИ РЕПЛИКА НА АЈФЕЛОВА КУЛА СО 706.900 КИБРИТЧИЊА И ВЛЕЗЕ ВО ГИНИС ОТКАКО ПРВО БЕШЕ ОДБИЕН

ХРВАТ СОЗДАВА СКУЛПТУРИ ОД КИБРИТЧИЊА, ВЕЌЕ ШЕСТ ГОДИНИ ГО ПРАВИ ДАВИД НА МИКЕЛАНЏЕЛО