ТАТКО МИ АКИ МИ ВЕЛЕШЕ САМО ДА ГИ ЗАТВОРАМ ОЧИТЕ И ДА ПЕАМ, РЕЧЕ ПЕЈАЧОТ КИКИ РАХИМОВСКИ НА ПРОМОЦИЈАТА ВО СКОПЈЕ