БИВШИОТ Ф-1 ПРВАК КИМИ РАИКОНЕН ЈА ЗАВРШУВА КАРИЕРАТА ВО СПОРТОТ ШТО НИКОГАШ НЕ МУ БИЛ ВАЖЕН