Кинеска нова година

Таг
5Вести

НАСТАПИ ГОДИНАТА НА ЗМЕЈОТ, СИМБОЛ НА МОЌ, СИЛА И СРЕЌА

НАСТАПУВА ГОДИНАТА НА БИКОТ, СИМБОЛ НА НАПОРНА РАБОТА И ПОЗИТИВНОСТ

ПОЧНА НАЈГОЛЕМАТА ГОДИШНА МИГРАЦИЈА НА ЛУЃЕ – КИНЕЗИТЕ ЌЕ НАПРАВАТ ТРИ МИЛИЈАРДИ ПАТУВАЊА ЗА НОВА ГОДИНА

ДОАЃА ГОДИНАТА НА СВИЊАТА – ПОЧНА НАЈГОЛЕМАТА МИГРАЦИЈА НА ЛУЃЕ НА СВЕТОТ