„Кино Љубов“

Таг
2Вести

„КИНО ЉУБОВ“ НА ЈАНИ БОЈАЏИ ОД 27 ОКТОМВРИ ИГРА ВО СИНЕПЛЕКС ВО СКОПЈЕ

„КИНО ЉУБОВ“ НА ЈАНИ БОЈАЏИ ЌЕ ИМА МАКЕДОНСКА ПРЕМИЕРА НА 13 ОКТОМВРИ ВО ШТИП