МАЧОРОТ ЛЕРИ ЌЕ ГО ПРЕЧЕКА ШЕСТИОТ БРИТАНСКИ ПРЕМИЕР НА УЛИЦАТА ДАУНИНГ, НО ПРВ ЛАБУРИСТ