Кирил Џајковски

Таг
8Вести

КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ ГО ОБЈАВИ АЛБУМОТ СО МУЗИКАТА ОД НОВИОТ ФИЛМ НА ИВО ТРАЈКОВ, „ПЈАРГИ“

ЏАЈКОВСКИ ОБЈАВИ ВТОР СПОТ ЗА ПЕСНА ОД „ВРБА“, ФИЛМОТ НАСКОРО СИ ОДИ ОД ДОМАШНИТЕ КИНОСАЛИ

ЏАЈКОВСКИ ГО ПРЕТСТАВИ СИНГЛОТ „РЕД САФАРИ“ ОД НОВИОТ ФИЛМ НА МАНЧЕВСКИ

Д ФЕСТИВАЛ НОСИ ТРИДНЕВНА ЗАБАВА НА БРЕГОТ НА ДОЈРАНСКОТО ЕЗЕРО СО НАД 50 МУЗИЧКИ ИМИЊА

ЏАЈКОВСКИ, ТОМ НОВИ И КЕПТН ХУК НОСАТ ДОБРА ЖУРКА НА Д ФЕСТИВАЛ

КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ НАЈАВИ ГОЛЕМ БРОЈ НОВИТЕТИ ЗА 2019 ПО НАСТАПОТ НА НОВОГОДИШНАТА НОЌ ВО ШИБЕНИК

ЕДИНСТВЕНИОТ АЛБУМ НА „БАСТИОН“ ЌЕ БИДЕ РЕИЗДАДЕН ПО 35 ГОДИНИ, ПРОМОЦИЈА НА 9 МАРТ