Кирк Даглас

Таг
7Вести

ВДОВИЦАТА НА КИРК ДАГЛАС ПОЧИНА НА 102 ГОДИНИ, ВО БРАК ПОМИНАА 66 ГОДИНИ

БОГАТСТВОТО НА КИРК ДАГЛАС ОДИ ВО УНИВЕРЗИТЕТИ, БОЛНИЦИ И ТЕАТРИ

КИРК И ЕН ДАГЛАС ОСТАНАА ВО БРАК 66 ГОДИНИ ИАКО ТАА ЗНАЕЛА ЗА НЕГОВИТЕ НЕВЕРСТВА

КИРК ДАГЛАС НАПОЛНИ 103 ГОДИНИ И ГО ЗАМОЛИ СИНОТ МАЈКЛ ВЕЌЕ ДА НЕ МУ ПРАВИ ЗАБАВИ

КИРК ДАГЛАС НАПОЛНИ 102 ГОДИНИ – ВЕЌЕ НЕМАМ НЕИСПОЛНЕТИ ЖЕЛБИ

ГЕНЕРАЦИСКИ ЈАЗ ОД ЕДЕН ВЕК – КИРК ДАГЛАС ВО ИГРА СО ПРАВНУКАТА

КИРК ДАГЛАС НАПОЛНИ 101 ГОДИНА, ПРВА МУ ЧЕСТИТАШЕ 98-ГОДИШНАТА СЕСТРА