КИРО ГЛИГОРОВ ГЛАСАШЕ ЗА МЕНЕ НА „МАКФЕСТ“ КОГА ИМАВ 17 ГОДИНИ, И ТОА МИ Е НАЈГОЛЕМА ЧЕСТ, РЕЧЕ ЛАМБЕ АЛАБАКОВСКИ