ТИ БЛАГОДАРАМ ШТО МЕ НАПРАВИ ПОДОБРА ВО МОЈОТ ЗАНАЕТ, МУ РЕЧЕ НИКОЛ КИДМАН НА СОПРУГОТ ОТКАКО ДОБИ НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО