КИЦ

Таг
6Вести

СО НОВИТЕ ДЕЛА НЕ РЕШАВАМ ПРОБЛЕМИ, ПОСТАВУВАМ ПРАШАЊА, ВЕЛИ УМЕТНИКОТ СТРАХИЛ ПЕТРОВСКИ ЗА ИЗЛОЖБАТА ВО КИЦ

ИСМАНЕ МЕХДИ ИЗЛОЖУВА 20 НОВИ ДЕЛА ВО КИЦ

БУЛКИТЕ СЕ ИНСПИРАЦИЈА ЗА НОВАТА ИЗЛОЖБА НА ДИТА СТАРОВА-ЌЕРИМИ ВО КИЦ

ВО КИЦ СЕ ОТВОРА ИЗЛОЖБАТА „ФЕМИНА 8/4“, ОМАЖ НА ОПУСОТ НА АНА ТЕМКОВА