Кјур

Таг
3Вести

БАСИСТОТ САЈМОН ГАЛУП ЈА НАПУШТИ ГРУПАТА „КЈУР“ ПО 37 ГОДИНИ

НОВИОТ АЛБУМ НА „КЈУР“ ЌЕ БИДЕ ИНСПИРИРАН ОД ЛИЧНИТЕ ТРАГЕДИИ НА ФРОНТМЕНОТ РОБЕРТ СМИТ

РОБЕРТ СМИТ ПОТВРДИ ДЕКА „КЈУР“ РАБОТАТ НА НОВ АЛБУМ