СООБРАЌАЈНИ ЗНАЦИ ВО ЕДИНБУРГ ПРЕТВОРЕНИ ВО МАЛИ УМЕТНИЧКИ ДЕЛА, ВЛАСТИТЕ НЕ ГИ ЗАБЕЛЕЖАЛЕ 18 МЕСЕЦИ