Клер Фој

Таг
4Вести

ЕМА ВОТСОН, КЛЕР ФОЈ И КРИСТЕН СТЈУАРТ СТАНАА ШЕКСПИРОВА ЈУЛИЈА ВО НОВИОТ КАЛЕНДАР НА „ПИРЕЛИ“

„ДЕВОЈКАТА ВО ПАЈАКОВА МРЕЖА“ ОД ДЕНЕСКА ВО СИНЕПЛЕКС

КРАЈОТ НА „ДЕВОЈКАТА ВО ПАЈАКОВА МРЕЖА“ МЕ ОСТАВИ БЕЗ ЗДИВ, ВЕЛИ КЛЕР ФОЈ ЗА УЛОГАТА НА ЛИЗБЕТ САЛАНДЕР

КЛЕР ФОЈ Е НЕПРЕПОЗНАТЛИВА КАКО НОВАТА ЛИЗБЕТ САЛАНДЕР