климатски самит

Таг
2Вести

ПОЛИТИЧАРИТЕ САМО СЕ ПРЕПРАВААТ ДЕКА СЕ ГРИЖАТ ЗА НАШАТА ИДНИНА, КАЖА ГРЕТА ТУНБЕРГ НА ПРОТЕСТ ВО ГЛАЗГОВ

МЛАДИТЕ СЕ МОБИЛИЗИРААТ, НЕДОСТИГА ПОЛИТИЧКА ВОЛЈА, КАЖАА ПРЕД КЛИМАТСКИОТ САМИТ ВО МАДРИД