ОСКАРИ 2021 – ГЛЕН КЛОУЗ ИЗГУБИ ПО ОСМИ ПАТ, ТРИУМФОТ НА ЕНТОНИ ХОПКИНС ГО УПРОПАСТИ КРАЈОТ