МАКЕДОНСКИОТ БЕНД „КОБАЛТ КОД ЈУНИТ“ СО ЛАУРЕАТОТ ТЕОДОСИЕВ ЈА ЗАТВОРА ВТОРАТА ВЕЧЕР НА 42. СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ