ЦЕЛО ВРЕМЕ ПРАШУВА И УЧИ НОВИ РАБОТИ – ТРИГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ ИМА КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА 171