Колектив Ветерница

Таг
2Вести

„КОЛЕКТИВ ВЕТЕРНИЦА“ ВЕЧЕРВА СО ПРЕМИЕРА НА ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕТСКИ ТЕАТАР ВО СЛОВЕНИЈА

ЗАВРШИ СНИМАЊЕТО НА КРАТКИОТ ФИЛМ „ЧУДАТА ВО СВЕТОТ НА АЛИСИТЕ“ СО АКТЕРИ ОД ИНКЛУЗИВЕН АНСАМБЛ