Колорадо

Таг
4Вести

МЕХАНИЧАР ОД САД СЕ ПРЕСЕЛИ НА ЈУЖНИОТ ПОЛ, РАБОТИ НА -60 СТЕПЕНИ ЗА 73.000 ДОЛАРИ ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ

ДЕСЕТГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ СТАНА НАЈМЛАД ЧОВЕК КОЈ ЈА ИСКАЧИЛ ЕЛ КАПИТАН, ЕДНА ОД НАЈТЕШКИТЕ КАРПИ НА СВЕТОТ

ОТВОРИЛ КАНАБИС ХОТЕЛ И ЗА ЕДНА ГОДИНА ЗАРАБОТИЛ МИЛИОН ДОЛАРИ

КОЛОРАДО УРИВА РЕКОРДИ, ЗА ОСУМ МЕСЕЦИ ЗАРАБОТИЛ МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ ОД КАНАБИСОТ