комеморација

Таг
2Вести

ЧУВАЈ ЈА ЏИЏИ, А ЈАС ГИ ИМАМ НАТИ, БИБИ И КОКО, КАЖА СОПРУГАТА НА КОБИ БРАЈАНТ НА КОМЕМОРАЦИЈАТА ВО ЛОС АНЏЕЛЕС

ПАТНИЦИ НИЗ ВРЕМЕТО ПОКАНЕТИ НА КОМЕМОРАЦИЈАТА НА СТИВЕН ХОКИНГ