НЕ Е БОГОХУЛИЕ АКО СЕ ШЕГУВАТЕ ЗА ГОСПОД, КАЖА ПАПАТА ФРАЊО НА СРЕДБАТА СО 107 КОМИЧАРИ ВО ВАТИКАН