САМО КАЈ НАС ЖЕНИТЕ БРКААТ ВРСКИ ЗА ДА ЗАКАЖАТ МАМОГРАФИЈА, РЕЧЕ СРПСКАТА КОМИЧАРКА САНДРА СИЛАЃЕВ НА МОНОДРАМАТА ВО СКОПЈЕ