ФАРМЕРИТЕ БАРААТ ОД БЕЛГИЈЦИТЕ ДА ЈАДАТ ДВОЈНО ПОВЕЌЕ ПОМФРИТ ДОДЕКА ТРАЕ КАРАНТИНОТ