Конго

Таг
5Вести

УНЕСКО Ѝ ДАДЕ ЗАШТИТЕН СТАТУС НА КОНГОАНСКА РУМБА, ШТО СЕ ПОПУЛАРИЗИРАШЕ НА КУБА

УГИНА ГОРИЛАТА НДАКАСИ, ЧИЕ СЕЛФИ СТАНА ИНТЕРНЕТ СЕНЗАЦИЈА

ЏИН ОД КОНГО ОД 137 КИЛОГРАМИ Е ХИТ НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО РАКОМЕТ ВО ЕГИПЕТ

НОБЕЛОВЦИТЕ ЗА МИР МУРАД И МУКВЕГЕ СЕ ДОКАЗ ДЕКА ПРИКАЗНИТЕ НА ПРЕЖИВЕАНИТЕ ИМААТ ВРЕДНОСТ

ЗВУЦИТЕ НА КОНГО ГО ОТВОРААТ 17. ИЗДАНИЕ НА ОФФЕСТ