Констракта

Таг
3Вести

ЌЕ СЕ ФАЛАМ ДЕКА НА 50 ГОДИНИ ПРВПАТ ПЕЕВ СО ОРКЕСТАР, РЕЧЕ КОНСТРАКТА НА КОНЦЕРТ ВО БИТОЛА

КОНСТРАКТА ЌЕ НАСТАПИ НА „ЅВЕЗДЕНА СИМФОНИЈА“ ВО БИТОЛА СО КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР

КОНСТРАКТА ЌЕ ПЕЕ НА ОТВОРАЊЕТО НА БИТ-ФЕСТ