ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ СВИРИ МУЗИКА ОД ФИЛМОВИТЕ НА КЈУБРИК НА 19 ЈУНИ ВО СКОПСКИОТ ГРАДСКИ ПАРК