концерт

Таг
393Вести

БИГ БЕНДОТ НА МАКЕДОНСКИТЕ ЏЕЗЕРИ ЌЕ СВИРИ СО ТРОМБОНИСТОТ ЛУИС БОНИЉА НА СВОЈОТ НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ

НАЦОСКИ И ЧАМАРУГИ СОЛИСТИ НА ВЕЧЕРАШНИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

КОНЦЕРТОТ СО БИГ БЕНДОТ НА МАКЕДОНСКИТЕ ЏЕЗЕРИ Е ГОЛЕМО ПРИЗНАНИЕ ЗА МЕНЕ, ВЕЛИ РАМБО АМАДЕУС

ЏИЈАН ЕМИН СО ПРЕМИЕРА НА МУЛТИМЕДИЈАЛНИОТ ПРОЕКТ „РААТ“ ВЕЧЕРВА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

КАЛИОПИ ВЕЧЕРВА СО КОНЦЕРТ ВО ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР, НЕЈЗИН ПРВ ВО МАКЕДОНИЈА ПО ПЕТ ГОДИНИ

ФИЛХАРМОНИЈАТА СЛАВИ 78 ГОДИНИ СО КОНЦЕРТОТ „АЗНО“ И СЛАВНИОТ ВИОЛИНИСТ КИРИЛ ТРУСОВ