корален гребен

Таг
2Вести

ВО АВСТРАЛИЈА ОТКРИЕН КОРАЛЕН ГРЕБЕН ПОВИСОК ОД АЈФЕЛОВА КУЛА

ВО ИТАЛИЈАНСКИОТ ДЕЛ НА ЈАДРАНСКОТО МОРЕ ОТКРИЕН ПРВ КОРАЛЕН ГРЕБЕН