корали

Таг
3Вести

ПРИВАТЕН ИНВЕСТИТОР ЌЕ СОЗДАДЕ ОГРОМЕН КОРАЛЕН ГРЕБЕН ПОКРАЈ БРЕГОТ НА ДУБАИ

ГОЛЕМИОТ КОРАЛЕН ГРЕБЕН ИЗГУБИЛ ПОЛОВИНА ОД КОРАЛИТЕ ВО ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ

РЕТКО ЖИВЕАЛИШТЕ НА КОРАЛИ ОТКРИЕНО ВО ДЛАБОКИТЕ ВОДИ НА ГРЕНЛАНД