Корчагин

Таг
2Вести

УЧЕНИЦИТЕ ОД „КОРЧАГИН“ ОДРЖАА ХУМАНИТАРНА ПРЕТСТАВА, ДОНИРАНИТЕ ПАКЕТЧИЊА ЌЕ СЕ ПОДАРАТ ВО ДВЕ ДЕТСКИ БОЛНИЦИ И ВО СОС СЕЛОТО

МАТУРАНТИTE ОД „КОРЧАГИН“ ДОНИРАА ТАБЛЕТИ И МЕМОРИСКИ КАРТИЧКИ ЗА ДЕЦАТА ОД ОНКОЛОГИЈА ДА МОЖАТ ДА СЛЕДАТ ОНЛАЈН НАСТАВА