ЕВРОПА И ОРИЕНТОТ СЕ СПОИЈА ВО КОРЕОГРАФИИТЕ НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО ЛАТИНО ТАНЦИ ВО СКОПЈЕ (ФОТОГАЛЕРИЈА)