Крал фелипе

Таг
2Вести

СКУЛПТУРА НА ШПАНСКИОТ КРАЛ ФЕЛИПЕ СЕ ПРОДАВА ЗА 200.000 ЕВРА, НО УСЛОВОТ Е ДА СЕ ЗАПАЛИ

КРАЛИЦАТА ЛЕТИЦИЈА И БРИЖИТ МАКРОН НА ИЗЛОЖБА НА МИРО