креатори

Таг
2Вести

НА 19 МАЈ ЌЕ ГИ ИСКЛУЧИМЕ ТЕЛЕФОНИТЕ И ЌЕ СЕ ОПИЈАНИМЕ, ВЕЛАТ КРЕАТОРИТЕ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“