Кренаре Невзати- Кери

Таг
2Вести

ПЕРФОРМАНС ВО НУБ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ ЗА 25 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА КОНЕСКИ

САКАМЕ ДЕЦАТА ДА ПОРАСНАТ СО ШЕКСПИР, ВЕЛИ РЕЖИСЕРКАТА НЕВЗАТИ-КЕРИ ПРЕД ПРЕМИЕРАТА НА „СОНОТ НА ВИЛИЈАМ“