ЗАБАВЕН НАСТАН СО БИБИ И БОБИ, ПЕЈАЧИ И АКТЕРИ ПРОТИВ ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО УТРЕ ВО СКОПСКИОТ ГРАДСКИ ПАРК