Крис Корнел

Таг
5Вести

СЕМЕЈСТВОТО НА КРИС КОРНЕЛ ПОСМРТНО ГО ОБЈАВИ НЕГОВИОТ ПОСЛЕДЕН СОЛО АЛБУМ

„ПРЛ ЏЕМ“ ГО ПРАВАТ НОВИОТ АЛБУМ ПОД СИЛНО ВЛИЈАНИЕ НА СМРТТА НА КРИС КОРНЕЛ

„МЕТАЛИКА“, „ФУ ФАЈТЕРС“ И МАЈЛИ САЈРУС ПЕЕЈА ВО ЧЕСТ НА КРИС КОРНЕЛ

СТАТУА НА КРИС КОРНЕЛ ВО СИЕТЛ ОТКРИЕНА ОД НЕГОВИТЕ ДЕЦА

НОВА МУЗИКА ОД КРИС КОРНЕЛ ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕНА ГОДИНА И ПОЛ ПО НЕГОВАТА СМРТ